Sharon’s Lasagna Mexicana

Sharon’s Lasagna Mexicana

BY SHARON DE VRIES
WINNEND RECEPT – FAMILIERECEPTENWEDSTRIJD 2014

 

Benodigheden:

1 bakje champignons
1 rode paprika
1 blikje mais (korrels of kolfjes)
1 blikje tomatenpuree
500 gram gehakt
1 ui
1 pakje wraps
geraspte cheddar cheese

boter

peper, zout en chilipoeder

 

Bereiding:

Tref eerst de voorbereiding door de uien, paprika en champignons klein te snijden. Rul het gehakt fijn en
voeg als eerste de uien en paprika toe. Zodra deze lekker zacht en gaar zijn voeg je de champignons en
uitgelekte mais toe. Voeg na een minuut de tomatenpuree toe om het geheel te binden als saus. Voeg naar
eigen inzicht zout, peper, chilipeper of andere gedroogde specerijen toe. verwarm de oven alvast voor op 200C.
Vet een springvorm in en leg in de bodem een wrap. leg hier een klein laagje saus op en strijk dit uit. leg hier
boven wederom een wrap en herhaal het proces. Als de saus op is, leg je als laatste een wrap boven op.
Bedek deze met de geraspte cheddar cheese. Bak het geheel af in ongeveer 30 minuten en zorg dat de kaas
mooi donker wordt. Snij nu mooie strakke puntjes!

 

Eet smakelijk!

Geef een reactie