PERSBERICHTEN

PERSBERICHT

Zutphen,1 februari 2017

PERSOONLIJKE VALENTIJN

Februari is begonnen, de eerste krokussen zijn gespot, en dat kan maar een ding betekenen: Cupido dartelt weer rond!
14 februari is in aantocht en dat betekent dat je jouw (geheime) liefde extra mag en kan gaan verwennen!
Wees goed voorbereid en bestel je persoonlijke valentijn geschenk online alvast voor 13 februari 16.00, bij TSQUARE LIFESTYLE in Zutphen! WIJ ZORGEN DAN DAT HET DE 14de WORDT AANGELEVERD!

VERRASSINGSTASJE BARÚ

BARU SURPRISE BAG; De Heerlijke baru chocolade in een originele verrassingstas met spreuk

Het verrassingstasje van Barú is een echte beleving! Een gepersonaliseerde tekst
( je kunt zelf aangeven wat je wilt, of je geeft TSQUARE LIFESTYLE de vrije liefdevolle en persoonlijke hand);
Een blik bijzondere Belgische Barú Chocolademelk, waardoor je (geheime) liefde maar liefst 12x aan je kan denken (12 mokken uit een blik á 4 scheppen per mok); Een doosje heerlijke romige chocolaatjes en 2 losse chocolades.
En speciaal voor Valentijn een lief hangertje in de vorm van een hartje! Dit tasje bestel je voor slechts 10 euro, en kan rechtstreeks verzonden worden naar je Valentijn (met of zonder vermelding van je naam) en geleverd worden op 14-2 (mits besteld voor 13-2 16.00)

HARTEN COLLECTIE

TSQUARE LIFESTYLE heeft standaard een “hartjes collectie” en deze is speciaal uitgebreid voor Valentijn met hangers, grote harten, slingers en veel meer leuke dingen. De extra producten kun je aankopen in onze winkel te Zutphen aan de Korte Hofstraat 5, ons standaard assortiment kun je terugvinden in onze  webshop.

HART ONDERZETTER TSQUARE LIFESTYLE ZUTPHENDUBBELWANDIGE MOK MET HART VORM TSQUARE LIFESTYLE ZUTPHENLEPELS HART TSQUARE LIFESTYLE ZUTPHEN3D HART - ALLES KOMT IN DRIEVOUD - TSQUARE LIFESTYLE

WOODWICK

BAKERY CUPCAKE ELLIPSE ALL YOU NEED IS LOVE WOODWICK COLLECTIE TSQUARE LIFESTYLE ZUTPHEN

WoodWick heeft een liefdevolle collectie ontworpen,  de “ALL YOU NEED IS LOVE COLLECTION”. Speciale soja kaarsen met een houtenlont die voor een knisperend romantisch geluid en gevoel zorgen! Het ideale cadeau om te geven, als je niet met een bosje bloemen voor de dag wilt komen! De Collectie bestaat uit meerdere vormen en geuren. Zo zijn er speciale kaarsen met hartjes en de geur van verse cupcakes en botercrème (lekker zoet). En, hartvormige kaarsen met verse bloemen geur (paars) en besjes met mandarijn (rood).

BESTELLEN

Bestellen kan via de webshop, je kunt er voor kiezen om het product naar jezelf te laten sturen, naar je geliefde (anoniem of niet) of om het pakketje klaar te laten zetten in de winkel in Zutphen en 14 februari op te halen vanaf 9.30. Elk pakketje zal stijlvol worden ingepakt en met een liefdevolle tekst worden beschreven!

Mocht je eerst willen overleggen, of samen willen kijken naar de mogelijkheden voor een leuk, uniek cadeau, voor een bepaald budget, dan kan je via het contactformulier je vraag stellen, of via het telefoonnummer 06-14279121 (bereikbaar dinsdag-zaterdag 10.00-17.00 en maandag 13.00-17.00)

Wij zorgen voor de persoonlijke noot!

TSQUARE LIFESTYLE, Een echte beleving om te krijgen en te geven!

——————————————————————————————————-

Zutphen, 1 november 2016

TSQUARE LIFESTYLE: “WARM HART VOOR ZUTPHEN”

Sinds dinsdag 1 november is een nieuwe woonwinkel aan de Korte Hofstraat 5 in Zutphen, TSQUARE LIFESTYLE geopend. Tevens richt TSQUARE LIFESTYLE zich op cadeau en woonaccessoires met beleving!

De van oorsprong Limburgse ondernemer Frans van der Ley (33) heeft enkele maanden geleden Zutphen ontdekt en hieraan zijn hart verpand. Door het gezellige en historische stadscentrum en de vriendelijke mensen is het idee ontstaan voor een nieuw winkelconcept in Zutphen. In samenwerking met Atelier “OET OOL” uit Roermond is het “WARM HART VOOR ZUTPHEN” en het “ZUTPHENS HUISJE” ontwikkeld. Met deze exclusieve producten kunnen inwoners en toeristen hun  warme hart voor Zutphen uitdragen of meenemen als mooie herinnering. Elk product is uniek en wordt met de hand bewerkt door kunstenares Miranda Smals.

Bij TSQUARE LIFESTYLE staan beleving en klantcontact centraal! Zo wordt elk tasje voor  de klant met een persoonlijke boodschap beschreven en elk cadeau van een leuke boodschap voorzien, is er ambiance, fijne muziek en hangt er een heerlijke geur (deze geuren worden ook verkocht in de winkel) . Verder kunt u bij TSQUARE LIFESTYLE terecht voor diverse en verantwoorde producten; chocolade zonder E-nummers, huisparfum op basis van natuurlijke oliën, design producten op basis van gerecyclede materialen en meer. TSQUARE LIFESTYLE heeft van alles in huis, van kruk tot wijnstop. Kom gerust eens binnen om het zelf te ervaren!

TSQUARE LIFESTYLE is ook terug te vinden via Facebook (Facebook.com/tsquarelifestyle) en via de eigen website/webshop (www.tsquarelifestyle.nl)

Bijlage 1: Foto “Warm hart voor Zutphen”
Bijlage 2: Foto “Zutphens huisje”
Bijlage 3: Foto beschreven tasje en cadeau
Bijlage 4: Foto eigenaar voor de winkel met 2 Zutphense huisjes in de hand
Bijlage 5: Foto gevel TSQUARE LIFESTYLE

bijlage-1-foto-warm-hart-voor-zutphenbijlage-2-foto-zutphens-huisjebijlage-3-foto-beschreven-tasje-en-cadeaubijlage-4-foto-eigenaar-voor-de-winkel-met-2-zutphense-huisjes-in-de-handbijlage-5-foto-gevel-tsquare-lifestyle