BY MILA FOUARGE
BENODIGHEDEN:
300 gr rundergehakt |
1 scheutje worcestershire sauce |
1 rode ui |
1 bolletje gember |
2 teentjes knoflook |
1 ei |
paneermeel |
1 pakje bladerdeeg |
Kruiden: 3 el verse koriander, peper en zout |
BEREIDING:
Verwarm de oven voor op 225C. Maak de ui, knoflook en koriander schoon; laat
het gemberbolletje uitlekken en hak alles fijn. Meng in een kom het gehakt met
het ei en paneermeel. gebruik het paneermeel totdat het gehakt droog genoeg is.
Voeg de gesneden ingrediënten toe aan het gehakt samen met de peper en zout.
Meng het geheel goed zodat alles eerlijk verdeeld is.
Pak een plakje bladerdeeg en leg deze met de plakkant naar boven, leg hier gehakt in
en rol het plakje langzaam dicht. verwijder eventueel overtollig bladerdeeg. Vouw beide
uiteindes naar binnen toe dicht, zodat er een rolletje ontstaat. herhaal dit totdat het
gehakt mengsel op is. Bak de broodjes in 25 – 30 min af.
Variatietip:
Bestrijk de broodjes met een beetje water en bestrooi ze met sesampitjes voor een
speels effect.
EET SMAKELIJK!